Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair? Denk dan eens aan Strand49 in Noord-Holland. Een luxe camping met ruime kampeerplekken en bij iedere campingplaats een eigen wc en badkamer. Dat is dus alle voordelen van kamperen, zonder teveel van de luxe van thuis in te moeten leveren.

Over de camping

Strand49 is een echte familiecamping. Het hele gezin is welkom en er is voor iedereen genoeg te doen. Speeltuintjes waar de kleintjes zich kunnen vermaken, ruime kampeerplekken met genoeg privacy voor een glas rosé in de middag en ook de honden zijn van harte welkom op deze camping. ’s Nachts op zoek naar een zaklamp om het toiletgebouw te vinden met een wc-rol onder de arm is ook voorbij, want dit is een camping met privé sanitair. Naast de kampeerplek is een hokje met wc en douche. Niet alleen hygiënisch, ook fijn met jonge kinderen.

Omgeving

In de buurt van deze camping is genoeg te doen. Het strand is op een paar honderd meter afstand en ook hier is de hond welkom. Tijdens het hoogseizoen aangelijnd, de rest van de tijd mag de hond lekker losrennen over het strand en in de duinen. Is het niet zulk mooi weer voor een stranddag? Strijk dan neer bij een van de twee strandtentjes en bestel een lekkere warme chocolademelk. Liever shoppen? In een van de vele dorpjes rondom de camping kun je naar hartenlust winkelen. ’s Avonds ga je naar een van de vele restaurantjes of cafeetjes om te genieten van een borrel of lekker diner.

Benieuwd naar deze camping met privé sanitair? Check de website voor meer informatie over tarieven of beschikbaarheid.