Onze vrienden

Een aansluitkast nodig? ga dan naar tecforrec.nl. De aansluitkasten zijn beschikbaar in 1, 2, 3 of 4 front- of zijkant aansluitingen.

bedrijfskleding bedrukken

Teambuilding zeilen

Op zoek naar een leuk evenement voor je personeel? Overweeg dan een Teambuilding zeilen . Bij Partyschip Abel Tasman kun je terecht voor allerlei leuke uitjes op het water.

Op vakantie naar Ibiza

Denk je aan feesten, dan denk je natuurlijk aan Ibiza. Een vakantie naar deze vakantie bestemming heeft helemaal niet duur te zijn. Boek bijvoorbeeld een kamer bij Cansastre, een prachtig boutique hotel in San Rafael op Ibiza.

Sportvissen op de Noordzee

Bij Sportvisserij Mercuur kunt u terecht voor allerlei leuke uitjes op het water, zoals makreelvissen en kabeljauw vissen.

Zeebaars vissen

Zeebaars vissen

Wetsuits voor dames en heren

Voor het duiken en zeilen is een wetsuit erg handig. Je blijft warm en kunt langdurig in het water blijven. Wetsuits voor heren en dames zijn verkrijgbaar bij Maritiem Watersport.

Zwemles bij ZERO2HERO

Tijdens een zwemles leren kinderen veilig te zwemmen. ZERO2HERO biedt o.a. zwemles in Zoetermeer voor een scherpe prijs. Vraag een gratis proefles aan op de website.

Verken Ameland per fiets

Ga je (water)sporten op Ameland? Vergeet niet het eiland te verkennen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een paar degelijke fietsen van De Fietsfabriek , je kunt dan kiezen voor gewone en elektrische fietsen.

Downunder.nl

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Nieuwegein ? Bezoek dan de website van Down Under. Zij bieden allerlei leuke bedrijfsuitjes aan in de buurt van Nieuwegein.

Sportief vrijgezellenfeest

Organiseer een sportief vrijgezellenfeest voor een vrouw met uitdagende activiteiten.

Ultiem watersporten en wandelen in Noorwegen

Houd je wel van de natuur van Ameland? Kijk dan ook eens in Scandinavië. Ga bijvoorbeeld eens Kamperen in Noorwegen. Je kijkt je ogen uit en kunt hier optimaal wandelen of watersporten.

Fietstocht Ameland

Hoe essentieel is het om goede fietsbanden te hebben tijdens een tocht door Ameland? Koop een extra fietsband voordat je op stap gaat door Ameland om voorbereid te zijn op het onverwachte. Zo kan je door heel Ameland fietsen.

Erotisch uitje met vrienden of het bedrijf

Bij Showtime Agency kun je een erotisch uitje boeken. Wees origineel en kies voor Showtime Agency België.

Adam’s Boats

Adam’s Boats is een bedrijf dat zich specialiseert in de verhuur van elektrische boten in Amsterdam, bedoelt voor uitjes van groepen tot 9 personen. Dus wil je een bootje huren in Amsterdam voor bijvoorbeeld een teamuitje? Neem dan eens een kijkje op hun website!

Racen met de fiets

Er gaat niets boven een lekker stuk fietsen op je eigen bianchi racefiets. Koop er een bij De Haan Wielersport.

Spel plein voor jouw school

Een kaal schoolplein is voor niemand leuk. Met een spel plein fleur je niet alleen je plein op qua uitstraling, maar het biedt ook directe leuke speelplaatsen voor kinderen.

Ontmoet nieuwe mensen

Verken de diverse sexdate Groningen en ontmoet nieuwe mensen voor boeiende en opwindende afspraakjes in deze bruisende stad in het noorden van Nederland.

Urban E-bikes

Er zijn verschillende manieren om van A naar B te reizen. Als je dit graag op een stoere elektrische fatbike wil doen, kijk dan op de website van urban e-bikes.

Vertrouwd een huis vinden

Wil jij een huis kopen in Alicante ? Doe dat dan nu meteen bij een vertrouwde makelaar en wacht niet langer dan nodig is!

Recreatiewoning kopen op Ameland?

Op zoek naar recreatiewoningen om in te investeren op de Waddeneilanden? Schakel met een makelaar van recreatie-direct en ontdek welke woningen er op dit moment beschikbaar zijn.

Bruisende bar

Vrienden kwamen samen om te genieten van een leuke avond in de bruisende bar in de Pijp, waar de muziek en ambiance geweldig waren

Ontdek Amsterdam op Jouw Eigen Tempo: Huur een Sloep

Ervaar de vrijheid van het water en ontdek Amsterdam op jouw eigen tempo door een sloep huren amsterdam bij Mokumboot. Verken de schilderachtige grachten, bewonder de historische gebouwen en geniet van de ontspannen sfeer terwijl je langs de iconische bezienswaardigheden vaart.