Je wilt een tent huren maar je weet niet welke je nodig hebt? Hieronder staan de verschillende tenten beschreven die je zou kunnen kiezen. Die nemen we even met je door. Succes met het kiezen van je tent! Tentenverhuur neemt graag de verschillende keuzes met je door.

Waarvoor heb ik de tent nodig?

Zoals je misschien wel weet, zijn er een hoop verschillende soorten tenten. Zo kan je kiezen voor een kleinere afmeting tent waar je bijvoorbeeld een bar onder kan zetten of een wat grotere afmeting tent die dient als een feesttent. Zo zijn er verschillende tenten met diverse afmetingen, die ook allemaal anders en met uiteenlopende afmetingen te verlengen zijn.

Soorten tenten.

Er zijn allerlei soorten tenten. Zo is er de:

  • Pagode tent: dit is een tent die bekend staat om zijn puntdak hierdoor is de tent niet te missen. De tent heeft een vierkant grondoppervlak en kan desgewenst uitgevoerd worden met boogvensters. De zijwanden in de tent zijn makkelijk open en dicht te schuiven. Het is mogelijk om verschillende pagode tenten aan elkaar te koppelen.
  • Alupaviljoen tent: Dit is een tenthal die bestaat uit een boogconstructie die wordt uitgevoerd met panelen. Door de flexibele constructie van de tent is het mogelijk om de afmeting van de tent te laten voldoen aan jouw wensen.
  • Transparante tent: Dit is een doorzichtige tent die bestaat uit een flexibele constructie van aluminium profielen. Deze tent wordt vooral gebruikt voor festivals.
  • Flextent: De flextent is een van de populairste tenten voor op festivals of evenementen. Voor deze wordt er een stof gebruikt die leverbaar is in verschillende kleuren. De tent is windbestendig en waterdicht ondanks dat het tentdoek van stof is. Het systeem is aan te passen aan elke locatie doordat je de tent op verschillende manieren kan opbouwen.

Al deze tenten zijn geschikt voor een sportevenement. Welke tent je kiest ligt aan de voorkeuren die je hebt en de afmetingen die je nodig hebt.